عراقچی: تلاش‌های اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی واضح است عراقچی: پزشکیان به زودی به چین سفر می‌کند معاون عراقچی: هیچ معجزه‌ای فردای روز توافق اتفاق نمی‌افتد قتل‌عام گردشگران در حمله مسلحانۀ کشمیر گروسی: ایران در تعامل با مذاکرات هسته‌ای جدی است ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران

حماس مسئولیت عملیات تیراندازی در شهرک «عیلی» را بر عهده گرفت

جنبش حماس مسئولیت عملیات تیراندازی در شهرک «عیلی» را بر عهده گرفت و اعلام کرد این حمله پاسخی به حمله نظامیان اسرائیلی به جنین بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 20
کد خبر: ۱۹۰۴۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در بیانیه حماس آمده است: «عملیات تیراندازی قهرمانانه در جنوب نابلس را که پاسخی طبیعی به کشتار دیروز جنین و نقشه‌های شوم اشغالگران برای تقسیم مسجد مبارک الاقصی بود، تبریک می‌گوییم».

حماس همچنین شهادت «مهند فالح» یکی از مجریان عملیات «عیلی» را به ملت قهرمان فلسطین و همه آزادگان امت عربی و اسلامی تسلیت گفت و افزود: «این جوان ۲۶ ساله اسیر آزاده شده و از اهالی روستای عوریف در جنوب غربی نابلس بود و شهادت او تأیید می‌کند که ملت فلسطین حق دفاع از خود به هر وسیله و طریق ممکن را دارند».

حماس اضافه کرد: «دولت اسرائیل باید بداند که ادامه جنایتش علیه مردم فلسطین و مقدسات ما که در قلب آن مسجد مبارک الاقصی قرار دارد، باعث می‌شود که این عمیات تنها آغازی برای یک سری اقدامات مقاومت باشد به طوری که وضعیت شکننده آن‌ها را بر هم خواهد زد و خواب سربازان و شهرک نشینان را به کابوس تبدیل خواهد کرد.»

در همین رابطه، حازم قاسم سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد که پاسخ حمله جنایتکارانه روز گذشته دشمن صهیونیستی به جنین و تعرض شب گذشته اشغالگران به مسجد الاقصی خیلی زود با عملیات تیراندازی امروز در شهرک عیلی داده شد.

قاسم تصریح کرد که انقلابیون کرانه باختری در هر مکانی و از جایی که دشمن گمانش را هم نمی‌کند، به آن ضربه وارد می‌کنند.

وی اظهار داشت که خیزش و انتفاضه بزرگ و بی‌وقفه ملت فلسطین تا تحقق اهداف این ملت اعم از آزادی و استقلال ادامه خواهد داشت.

عصر امروز سه‌شنبه در نزدیکی شهرک «عیلی» واقع در شمال رام‌الله حادثه تیراندازی در یک عملیات شهادت طلبانه به وقوع پیوست که در نتیجه آن چهار تن از شهرک‌نشینان کشته و تعدادی زخمی شدند.

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ۳ مبارز فلسطینی با اسلحه "ام ۱۶" عملیات تیراندازی در نزدیکی شهرک عیلی مابین نابلس و رام الله را انجام دادند که دو از آن‌ها به شهادت رسیده و یک نفر دیگر محل را ترک کرده است. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار